НОВИНИ

Близо 100 дни до Автосалон София 2021

05 Юли 2021 • НОВИНИ • Автор: Йордан Луканов
Близо 100 дни до Автосалон София 2021

Международният автомобилен салон София 2021 ще се проведе от 15 до 24 октомври в Интер Експо Център. Над 100 фирми-изложители ще представят най-доброто, което автомобилната индустрия може да покаже тази година на повече от 13 600 кв. метра изложбена площ.

Много автомобилни премиери и технологични иновации очакват посетителите на 25-ото издание на автомобилния салон в София. Впечатляващ ще бъде и броят на автомобилите с алтернативно задвижване – хибридни, Plug-in и изцяло електрически.

Международният автомобилен салон в София е измежду най-престижните в региона и едно от 12-е изложения в света, включени в официалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), наред с автосалоните в Париж, Женева, Детройт, Токио. Тази година германското изложение се мести от Франкфурт в Мюнхен и всъщност то и нашият автомобилен салон ще бъдат единствените, на които ще участват всички водещи производители в света.

Ще имаме възможността да видим експонати на следните марки: ALFA ROMEO, AMG, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, ORA, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS-ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и др.

Там ще са и някои от най-впечатляващите мотоциклети от марките HONDA, PEUGEOT, SILENCE. Очакват ни и други изненади - нови участници, както и съвсем нови марки за българския пазар, чиято премиера в България ще се състои на изложението. Запазено място в изложението имат също производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Атракции
Организаторите и самите изложители на щандовете си се ориентират към предлагане на специални изживявания за посетителите.
- Повече от 100 автомобила са подготвени за тест драйв.
- Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някои от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението ще има невероятния шанс да си тръгне с чисто нова кола.

Работно време за посетители
През делничните дни залите ще бъдат отворени от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 19:30 часа.

Билети
Билетите за Автомобилен салон София 2021 предстои да бъдат пуснати в продажба в мрежата на Ивентим. Предвидени са гъвкави варианти за различни групи посетители и за различните дни и часови. Билетите ще бъдат налични и по време на изложението, в касите на изложбения център. Не чакайте на опашка, купете билет онлайн: https://sofiamotorshow.bg/tickets/

Транспорт
Всички посетители ще имат възможност да ползват буферния паркинг при метростанция „Интер Експо Център - Цариградско шосе”. Капацитетът на паркинга е 1300 места, като входовете са в локалните платна пред “Интер Експо Център” и магазин „МЕТРО”. Освен метрото, посетителите могат да ползват и автобусни линии, осигуряващи директен достъп до Интер Експо Център.

Затвори

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!