НЕЩО ЗА ЧЕТЕНЕ

BMW e най-продаваната нова кола в Белгия!

06 Април 2021 • НЕЩО ЗА ЧЕТЕНЕ • Автор: Кирил Стойков
BMW e най-продаваната нова кола в Белгия!

С пазарен дял от почти 10 процента, BMW е най-популярната марка автомобили в Белгия през март. Три месеца подред германската премиум марка е лидер на пазара в страната, което никога досега не се е случвало.

4359 нови BMW са регистрирани през март, според данни на Febiac. Това направи BMW най-продаваната марка, следвана от Volkswagen и Peugeot. BMW също бе на върха в класацията през януари и февруари.
Дилърът на BMW в Белгия обяснява блестящите търговски резултати с обновяването на гамата и електрификацията на марката. „Един от всеки три продадени модела е електрически или хибриден“, каза Йерун Лисенс, говорител на BMW в страната.
Електрификацията на баварските коли прави марката популярна като служебен автомобил. "Емисиите стават все по-важни за търговските превозни средства", убеден е Лисенс.

През март в Белгия са регистрирани общо 44 966 нови автомобила. Това е с 56 процента повече от година по-рано, но сравняването с миналата година е трудно. Миналата пролет Белгия бе напълно блокирана заради пандемията от коронавирус.

Актуалните модели и цените на BMW в България може да разгледате ТУК!

Затвори

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!