ТУНИНГ

Бронирана лимузина Range Rover за 1,1 милиона евро (видео)

01 Декември 2020 • ТУНИНГ • Автор: Кирил Стойков
Бронирана лимузина Range Rover за 1,1 милиона евро (видео)

Тунинг компанията Klassen пусна за продажба в mobile.de сериозно модифициран SUV Range Rover. Колата е превърната в бронирана лимузина. Специалистите на Klassen са разработили своя проект на основата на SUV Range Rover в най-скъпата версия SVAutobiography. Цената е 1 милион и 102 хиляди евро. Дължината на луксозния кросоувър се е увеличила с 1016 мм.
Автомобилът е с брониран клас VR8, тоест може да издържи на обстрел от автомат Калашников с от 10 метра. В допълнение към бронирани стъклени и бронирани плочи в каросерията, тази лимузина разполага със сирена, пожарогасителна система, непробиваеми гуми и високоговорител. Лимузината-джип е задвижвана от 5-литров V8 бензинов двигател, който генерира 565 к.с.
В задната част има 4 изцяло кожени седалки: две с функция за масаж и две разтегателни, обърнати назад. Има плъзгащ се покрив, както и голям монитор с AppleTV. Електрически разположени маси за писане, сгъваеми подложки за крачета и разнообразие от други изискани функции правят това превозно средство също толкова подходящо за работа, колкото и за по-неформални случаи. На всички прозорци се предлагат затъмнени завеси за максимална поверителност.Затвори

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!