НОВИНИ

Дискордиа с най-висок ръст на служителите в сектор транспорт и логистика

07 Юни 2021 • НОВИНИ • Автор: Йордан Луканов
Дискордиа с най-висок ръст на служителите в сектор транспорт и логистика

Дискордиа, една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа, затвърди позицията си на лидер по ръст на служителите в сектор транспорт и логистика. Това показват резултатите от престижната класация „Водещи работодатели в България“ на ICAP. През 2020 г. компанията е увеличила екипа си с цели 138 души. Това се случва въпреки негативните ефекти, предизвикани от пандемията, и на фона на общ спад от 63% в сектора.

За първи път Дискордиа влезе и в топ 80 на водещите компании по абсолютен брой служители, като се класира на 72-ро място – със 17 позиции по-напред спрямо миналогодишната класация – и се нареди в престижния списък на най-големите и влиятелни бизнеси у нас.

„Горди сме от постигнатите резултати и от това, че затвърждаваме позицията си на лидер сред работодателите в транспорта и логистиката. Най-щастливи сме от факта, че това признание идва след една трудна година за целия свят, в която ние продължихме растежа си, въпреки предизвикателствата. За първи път достигаме до топ 80 на компаниите по абсолютен брой служители, което за нас означава, че Дискордиа продължава да е изключително желано място за работа. Това ни дава мотивацията и занапред да развиваме компанията и да инвестираме в хората си, като им осигуряваме възможност за развитие на устойчива кариера“, споделя Христо Христов, изпълнителен директор на Дискордиа.

Компанията прогресивно увеличава темповете си на растеж, като постоянно инвестира в най-новите системи и модерни тежкотоварни превозни средства, усъвършенства процесите си и внедрява иновации. Освен с възможност за развитие в динамична и иновативна среда, Дискордиа привлича вниманието и с модерния си офис, предлагащ най-висок клас работна атмосфера.

Затвори

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!