НОВИНИ

Ограничения по околовръстното на Стара Загора през уикенда

25 Септември 2020 • НОВИНИ • Автор: Йордан Луканов
Ограничения по околовръстното на Стара Загора през уикенда

В събота - 26 септември, от 12:30 ч. до 18 ч., и в неделя (27 септември) от 9 ч. до 14:30 ч., се ограничава движението по път I-5 Околовръстен път на Стара Загора в участъка между кръстовищата за с. Хрищени /км 228+600/ и за Раднево /км 234+300/, както и на път II-66 Нова Загора – Стара Загора от отбивката за с. Хрищени /км 55/ до Околовръстния път на Стара Загора /км 58+700/. Спирането на трафика е заради провеждането на автомобилно състезание „Писта Стара Загора, кръг от републиканския шампионат на АФБ“.

Леките автомобили ще преминават по обходни маршрути през град Стара Загора:
- Пътуващите по път II-66 от Нова Загора за Стара Загора, Казанлък, София и Хасково ще се отклоняват през общинския път за село Хрищени, продължават по Околовръстния път на Стара Загора, през гр. Стара Загора - по надлез „Наталия“, бул. „Славянски“ и бул. „Патриарх Евтимий“, за път I-5;
- Пътуващите по път II-66 от Стара Загора за Нова Загора ще преминават през Стара Загора, по Околовръстния път, ще отклоняват се по пътя за с. Хрищени, след което ще продължават по път II-66 за Нова Загора;
- Пътуващите по път I-5 от Димитровград за Стара Загора и за Бургас ще се отбиват от Околовръстния път на Стара Загора при кръстовището с пътя за Раднево през град Стара Загора, след което ще продължават през града, през общинския път за село Хрищени и по път II-66 в посока Нова Загора.

Товарните автомобили от Русе /през проход „Република“/ и от Бургас за Свиленград ще преминават по път II-55 Нова Загора – Свиленград. Необходимо е шофьорите да спазват пътната сигнализация, както и указанията на „Пътна полиция“. Движението на МПС ще бъде възстановено в 18 ч. на 26 септември и в 14.30 ч. на 27 септември.

Затвори

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!