НОВИНИ

Първи снимки на обновения Volkswagen Polo

21 Април 2021 • НОВИНИ • Автор: Кирил Стойков
Първи снимки на обновения Volkswagen Polo

Настоящото поколение на Volkswagen Polo е на пазара от 2017 г., така че е време за сериозен фейслифт, защото конкуренцията в този сегмент е изключително силна - Opel Corsa, Renault Clio, Citroen C3, Peugeot 208, Ford Fiesta, Seat Ibiza, Hyundai i20, Toyota Yaris.

Германците обявиха, че обновеното Polo ще направи световната си премиера на 22 април, но часове преди това в интернет станаха на разположение няколко иофициални снимки.

Вижда се, че на популярния фолксваген ще бъдат сменени предната и задната част, по примера на по-новите модели на тази марка. Това включва нови LED светлини, ремонтирана решетка и нова предна броня, както и по-големи стопове и модифицирана задна броня.

Ще има няколко нови цвята и модифициран интериор (подобрена информационно-развлекателна система, допълнителен цифров панел с инструменти, по-висококачествени материали и по-богато оборудване).

Volkswagen планира да обнови двигателната гама, която ще включва и леки хибридни версии. За обновеното Polo ще има само бензинови двигатели. Това са еднолитровите мотори с мощност от 95 до 110 к.с., както и 1,5-литровият със 150 коня. Всички агрегати се комбинират с 6-степенна механична скоростна кутия, както и с роботизирана 7-степенна DSG.

Затвори

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!