НЕЩО ЗА ЧЕТЕНЕ

Почти нови коли Volkswagen и Audi на уникални цени?! Само във FirstClass

30 Юли 2021 • НЕЩО ЗА ЧЕТЕНЕ • Автор: Кирил Стойков
Почти нови коли Volkswagen и Audi на уникални цени?! Само във FirstClass

Във времена, когато пандемията от коранавирус не е отминала, а с нея и несигурните икономически времена, много от феновете на модерните и качествени автомобили у нас искат да си купят почти нова кола. Някои ще кажат "няма такова животно", колата или е нова или - не. Има, има...

Една от перфектните програми за такива автомобили е на официалния вносител на Volkswagen и Audi за България и се казва FirstClass - Първа Класа при Употребяваните автомобили.

Независимо дали семейно комби, достъпен като цена компактен автомобил или спортен офроуд автомобил, благодарение на единствения по рода си асортимент от марки при Das WeltAuto търговците са в състояние да изпълнят всяко желание. Чрез FirstClass се предлагат употребявани автомобили, които са проверени с максимална прецизност както по отношение на техническото състояние, така и в съответствие с визуалните стандарти. Автомобилите са на възраст максимум 18 месеца и имат пробег под 25 000 километра.

Клиентите също така могат да се възползват и от различни предложения финансиране, удължена гаранция, обстоен качествен преглед както технически, така и визуално, предложения за замяна на употребяван автомобил срещу FirstClass автомобил, пробно шофиране за първоначално усещане за автомобила, гаранция за замяна в рамките на една седмица, възможност за допълнителна поръчка на оригинални аксесоари по всяко време.

Атрактивните предложения на почти новите автомобили на FirstClass може да видите ТУК!

Затвори

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!